Eibach Pro-kit
Home / Eibach / Eibach Pro-kit

De Eibach Pro-Kit is de ideale oplossing voor uw serievoertuig. Ons beproefde veersysteem maximaliseert het rijgedrag van uw voertuig en zorgt voor een sportieve uitstraling.

De Pro Kit verlaagt het zwaartepunt van uw voertuig en vermindert de rebound tijdens het accelereren, vermindert het rollen van de carrosserie in bochten en vermindert de duik tijdens het remmen.

De Eibach Pro-Kit in combinatie met de juiste wielen en banden is de garantie op succes voor optimale prestaties. Bovendien verkleint de Pro-Kit de onnodige afstand tussen band en wielkast en geeft uw voertuig een sportieve uitstraling.

Eibach Pro Kits zijn ontworpen door onze chassisingenieurs en testexperts om een combinatie van sportieve looks en prestaties te leveren zonder in te boeten aan veiligheid of rijkwaliteit.

Uw keuze gaat uit naar de Eibach Pro-kit verlaging.
Deze verlaging staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast geeft de Eibach Pro-kit verlaging uw wagen een geheel eigen karakter, een betere baanvastheid en meer rijplezier.
Al onze verlagingen worden geleverd met een TÜV-certificaat, een GOCA-attest en een montage-attest. Hawk Wheels geeft u een standaard 1 jaar fabrieksgarantie op uw aankoop. Bestel deze set los of wilt u liever met montage?
Uiteraard is montage in onze werkplaats in Tessenderlo ook mogelijk! Neem contact met ons op via het contactformulier en wellicht kunnen we u verwachten in onze werkplaats!
Vraag hier uw offerte op voor de verlagingsveer
Eibach Pro-kit

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Upload een foto:

  Ik heb een vraag over:

  Extra opmerkingen: