KW DDC

De KW DDC-schroefsets maken deel uit van het intelligente ophangingssysteem KW iSuspension. Dit combineert de voordelen van een adaptief dempersysteem met een voertuigspecifieke ophangingssysteem voor de aftermarket. De schroefsets zijn beschikbaar in twee versies: KW DDC ECU met aansturingsmogelijkheden via de KW-app en KW DDC Plug & Play voor bepaalde voertuigmodellen, waarmee de fabrieks-ophangingsconfiguratie kan worden aangepast.

Uw keuze gaat uit naar de KW DDC verlaging.
Deze verlaging staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast geeft de KW DDC verlaging uw wagen een geheel eigen karakter, een betere baanvastheid en meer rijplezier.
Al onze verlagingen worden geleverd met een TÜV-certificaat, een GOCA-attest en een montage-attest. Hawk Wheels geeft u een standaard 1 jaar fabrieksgarantie op uw aankoop. Bestel deze set los of wilt u liever met montage?
Uiteraard is montage in onze werkplaats in Tessenderlo ook mogelijk! Neem contact met ons op via het contactformulier en wellicht kunnen we u verwachten in onze werkplaats!
Vraag hier uw offerte op voor de verlagingsveer
KW DDC

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Upload een foto:

  Ik heb een vraag over:

  Extra opmerkingen: