ST Lowering Springs
Home / ST Verlagingsveren / ST Lowering Springs

Ze zijn er trots op, daar bij ST Suspensions op de ST-sportveren. En dat is niet zonder reden, want de sportveren van ST zijn uitstekende veren gemaakt van silicium-chroomstaal. Met deze verlagingsveren realiseert u een verlaging van ongeveer 20mm op de vooras en ongeveer 15mm op de achteras.

Daarnaast claimt de fabrikant een verlaging van wel 60mm bij sommige voertuigen. Inmiddels hebben ze producten op voorraad voor meer dan 1000 bolides, dus er is grote kans dat uw auto er ook tussen zit. Met het verbeterde rijgedrag en de gave looks is dit een absolute topper.

Uw keuze gaat uit naar de ST Lowering Springs verlaging.
Deze verlaging staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast geeft de ST Lowering Springs verlaging uw wagen een geheel eigen karakter, een betere baanvastheid en meer rijplezier.
Al onze verlagingen worden geleverd met een TÜV-certificaat, een GOCA-attest en een montage-attest. Hawk Wheels geeft u een standaard 1 jaar fabrieksgarantie op uw aankoop. Bestel deze set los of wilt u liever met montage?
Uiteraard is montage in onze werkplaats in Tessenderlo ook mogelijk! Neem contact met ons op via het contactformulier en wellicht kunnen we u verwachten in onze werkplaats!
Vraag hier uw offerte op voor de verlagingsveer
ST Lowering Springs

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Upload een foto:

  Ik heb een vraag over:

  Extra opmerkingen: