ST X

De Schroefset X wordt geproduceerd door het moederbedrijf van ST Suspensions. Het Duitse KW automotive gebruikt haar expertise en kennis en levert daarmee een product af dat kan teren op uitmuntende kwaliteit en een fantastische rijervaring. Dit is een compleet systeem met verstelbare veerplaat, raceveersysteem en bumper met stofbescherming.

De ST X-schroefsets zorgen voor een sportief weggedrag dankzij ‘minder rolbewegingen tijdens de compressie en een betere wendbaarheid op hoge snelheden’. Voor u als gebruiker betekent dit vooral dat uw auto goed op de weg ligt, onder welke weersomstandigheden dan ook.

We hoeven natuurlijk niet meer te zeggen dat KW en ST gebruik maken van alleen de beste onderdelen. Door de lange levensduur van hun producten kunt u dus weer even vooruit

Uw keuze gaat uit naar de ST X verlaging.
Deze verlaging staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast geeft de ST X verlaging uw wagen een geheel eigen karakter, een betere baanvastheid en meer rijplezier.
Al onze verlagingen worden geleverd met een TÜV-certificaat, een GOCA-attest en een montage-attest. Hawk Wheels geeft u een standaard 1 jaar fabrieksgarantie op uw aankoop. Bestel deze set los of wilt u liever met montage?
Uiteraard is montage in onze werkplaats in Tessenderlo ook mogelijk! Neem contact met ons op via het contactformulier en wellicht kunnen we u verwachten in onze werkplaats!
Vraag hier uw offerte op voor de verlagingsveer
ST X

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Upload een foto:

  Ik heb een vraag over:

  Extra opmerkingen: