ST XA

Een sportieve look, individuele aanpassing van de demping en de nieuwste technologieën? Dat alles heeft de XA-Schroefset van ST Suspensions. Deze schroefset maakt gebruik van de KW-demptechnologie van moederbedrijf KW automotive. Daarmee kunt u de ophanging aanpassen aan de rijomstandigheden door hem stijver of juist soepeler te maken.

De XA-schroefset is gebaseerd op een dubbele buis: hierbij wordt lage wrijving gecombineerd met en drukbestendige demperbehuizing. U kunt er voor kiezen of uw auto stabieler of comfortabeler moet rijden. De Schroefset XA is dan ook ideaal voor bestuurders die een sportieve auto willen, maar tegelijkertijd willen kunnen overschakelen naar een comfortabele rijervaring. 

Uw keuze gaat uit naar de ST XA verlaging.
Deze verlaging staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast geeft de ST XA verlaging uw wagen een geheel eigen karakter, een betere baanvastheid en meer rijplezier.
Al onze verlagingen worden geleverd met een TÜV-certificaat, een GOCA-attest en een montage-attest. Hawk Wheels geeft u een standaard 1 jaar fabrieksgarantie op uw aankoop. Bestel deze set los of wilt u liever met montage?
Uiteraard is montage in onze werkplaats in Tessenderlo ook mogelijk! Neem contact met ons op via het contactformulier en wellicht kunnen we u verwachten in onze werkplaats!
Vraag hier uw offerte op voor de verlagingsveer
ST XA

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Upload een foto:

  Ik heb een vraag over:

  Extra opmerkingen: