ST XTA

Het meest geavanceerde product uit de schroefsetserie van ST Suspensions is de Schroefset XTA. Dit klasseproduct combineert al het goede van de X en XA-series, en voegt daar nog een extra sausje aan toe. Zo kunt u wederom genieten van de hoogwaardige KW-dempertechnologie.

Hiermee kunt u uw ophanging aanpassen naar de rijomstandigheden en uw eigen wensen. Ook voegt ST Suspensions verstelbare unibal-steunlagers toe waar mogelijk. Deze zijn gemaakt van aluminium en ondersteunen de dempers in het afstellen van de wielvlucht en de naloop. Bent u vooral op zoek naar het allerbeste en is alleen het meest geavanceerde voldoende voor uw auto? Dan hoeft u niet verder te kijken, want de Schroefset XTA heeft het allemaal.

Uw keuze gaat uit naar de ST XTA verlaging.
Deze verlaging staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast geeft de ST XTA verlaging uw wagen een geheel eigen karakter, een betere baanvastheid en meer rijplezier.
Al onze verlagingen worden geleverd met een TÜV-certificaat, een GOCA-attest en een montage-attest. Hawk Wheels geeft u een standaard 1 jaar fabrieksgarantie op uw aankoop. Bestel deze set los of wilt u liever met montage?
Uiteraard is montage in onze werkplaats in Tessenderlo ook mogelijk! Neem contact met ons op via het contactformulier en wellicht kunnen we u verwachten in onze werkplaats!
Vraag hier uw offerte op voor de verlagingsveer
ST XTA

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Upload een foto:

  Ik heb een vraag over:

  Extra opmerkingen: